欢迎访问南宁成人高考网!本网站仅为南宁成人高考考生提供南宁成考专升本、高起专、高起本报名咨询以及成考考前辅导服务,官方信息以广西招生考试院www.gxeea.cn为准。
  • 咨询电话:077-15671747
城市:
成考系统:

关注公众号

服务时间08:00-24:00

微信公众号

考生交流群

免费课程/题库

微信扫一扫

所在位置:南宁成考网 > 试题题库 > 高起本 > 南宁成人高考高起点英语模拟题及答案(4)

南宁成人高考高起点英语模拟题及答案(4)

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2022-05-23 14:50:44 来源:南宁成考网
作者: 李老师
南宁成考网整理高起点英语复习资料。

一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)

在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其它单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

( )1.A. group B. about C. found D. without

( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

A. do you B. will you C. can you D. could you

( )8. —Have you moved into the new house?

—Not yet. The rooms ________.

A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

A. \ B. a C. the D. one

( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

A. hoped B. wanted C. expected D. wished

( )11. ______! There’s a train coming.

A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

—He’s already been _______.

A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

A. Until B. Not until C. Unless D. When

( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

—What do you suppose ________ to her?

A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

( )15. These players lost the game. They were ______ players.

A. losing B. lost C. lose D. being lost

( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

—I don’t know, ________.

A. nor don’t I care B. nor do I care

C. I don’t care neither D. I don’t care also

( )18.—How did you find your visit to the museum?

—I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

A. far more interesting B. even much interesting

C. so more interesting D. a lot much interesting

( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

A. bought B. buying C. to buy D. buy

( )21. These oranges taste ________.

A. good B. well C. to be good D. to be well

( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

A. had written; left B. were writing; has left

C. had written; had left D. were writing; had left

( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

A. is not decided B. are not decided

C. has not decided D. have not decided

( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

( )25._______ any frogs when winter comes.

A. You hardly can find B. Hardly you can find

C. You can find hardly D. Hardly can you find

( )26.—The light in the office is still on.

—Oh, I forgot ________.

A. turning it off B. turn it off

C. to turn it off D. having turned it off

( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

( )28. No one can be sure ________ in a million years.

A. what man will look like B. what will man look like

C. man will look like what D. what look will man like

( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

A. is B. will be C. would have been D. would be

( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

参考答案

一、语音知识

1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

二、词汇与语法知识

6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

27.D 28.A 29.D 30.A

以上就是南宁成人高考高起点英语模拟题及答案(4)的相关内容,考生如果想获取更多关于南宁颍州区成考信息,如成考答疑、报考指南、报名时间、报考条件、考试科目、招生简章、成考院校、报名入口、成绩查询、历年真题、备考资料等,敬请关注南宁成考网。

成考倒计时

5

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 南宁成考网 [http://www.nnew.cn/]
本文关键词: 南宁成人高考高起点英语  
本文地址:http://www.nnew.cn/show-35-11599-1.html

南宁成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:南宁成人高考高起点英语模拟题及答案(3)

下一篇:南宁成人高考高起点英语模拟题及答案(5)

课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021年南宁成考高起本《历史地理》通关视频 张老师 36课时 查看详情
2021年南宁成考高起点《数学》通关视频 周老师 36课时 查看详情
2021年南宁成考高起点《英语》通关视频 何老师 36课时 查看详情
2021年南宁成考高起点《语文》通关视频 缪老师 36课时 查看详情
2021年南宁成考专升本《大学语文》通关视频 雷老师 36课时 查看详情
2021年南宁成考专升本《英语》通关视频 吴老师 36课时 查看详情
2021年南宁成考专升本《艺术概论》通关视频 杨老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:张老师、周老师、何老师、缪老师、雷老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
专升本(法学类)vip班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)vip班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(农学类)vip班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(医学类)vip班 蒋老师 36课时 查看详情
高起本vip直播班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(教育类)vip班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)vip班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

南宁成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

南宁成人高考提升便捷服务

【成考录取分数线即将公布】

距2022南宁成考分数线公布:还有

12/15/2022

南宁成考成绩查询 南宁成考录取分数线

【考生们敬请关注!】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

成考论坛

查看更多

南宁考生在线服务

专升本咨询

高起专/本咨询

学校专业咨询

考前辅导咨询

复习礼包领取

报名入口

扫码立即关注公众号

扫码立即加入交流群

公众号

交流群

回到顶部